Noget af det, som får os mennesker til at vokse, er at lære nyt og opnå en selvindsigt, der kan hjælpe og støtte os i vores forehavender – eksempelvis det at drive en virksomhed.

 

De stærke og svage sider

 

Vi er alle gode til noget – og mindre gode til noget andet. Det er ganske naturligt, og du kender det garanteret fra dig selv:

Noget er så let som ingenting for dig – mens noget andet er mere udfordrende, – og du skal bruge flere kræfter på at gennemføre det.

Det er også dét, vi kalder “at have stærke og svage sider”.

Lad mig slå fast: Vi skal have begge sider for at være hele mennesker.

 

Brug dine stærke og svage sider konstruktivt

 

Vi kan lære meget om os selv og vores hhv. stærke eller svage sider ved at arbejde aktivt og konstruktivt med at få dem afdækket.

Det giver god selvindsigt, og den er vigtig at have med sig.

Et fantastisk værktøj, som jeg anvender mange gange ugentlig hos mine kunder, er analyseværktøjet Extended DISC Personanalyse.

DISC er et personanalyse-værktøj, der giver dig et virkelig godt indblik i

 

· hvordan du er som person

· hvordan du samarbejder

· hvad du lægger vægt på

· hvordan du kommunikerer

· hvordan du håndterer konflikter

· hvordan du går til arbejdet

· hvad der er dine stærke og svage sider

· og en hel masse andre områder

Når du accepterer og vedgår dig dine stærke og svage sider, kan du arbejde med begge sider aktivt. Du får indsigt i, hvorfor nogle situationer er så svære at håndtere, mens andre går legende let.

 

DISC personlighedstyper – lær dem at kende

 

Du vil opdage, at med viden om DISC og de personlighedstyper, der gemmer sig i betegnelserne D-I-S-C, bliver det pludselig lettere at kommunikere og samarbejde med andre. Fordi du kan placere dem i DISC konteksten – og har fået viden om, hvad der kendetegner de forskellige typer. OG vigtigst af alt VED, hvordan du skal håndtere de forskellige adfærdstyper.

Der er meget at vinde med DISC – både på det personlige som det erhvervsmæssige plan.

Vil du lære mere om DISC Personanalyser og finde ud af de 4 personlighedstyper, der arbejdes med i DISC, så  se mere på min hjemmeside.

Og vil du have din egen DISC Personanalyse, hvor vi går i dybden med dig og din helt individuelle personanalyse samtidig med, at du får masser af viden til at udvikle dig selv og din virksomhed, så har du en gylden mulighed her.

 

Hilsen Rikke