Hvad er Personlig Effektivitet

Personlig Effektivitet giver dig mere tid

 

Personlig Effektivitet er et mindset. En bevidst beslutning om at være mere effektiv i dit arbejdsliv. Og Personlig Effektivitet virker. 

Faktisk giver det dig mere tid. Ikke sådan forstået, at du får flere timer i døgnet. Men forstået på den måde, at når du lærer at effektivisere dit arbejde, så sparer du tid på processer og forløb.

Og dermed får du mere tid. Den kan du så bruge på mere fordybelse i dit arbejde – eller måske endda en lille pause i ny og næ. 

At blive Personlig Effektiv handler om 3 grundlæggende vilkår: 

1. Tag ansvar 

2. Gør noget andet end du plejer 

3. Vær proaktiv

Når du lærer disse tre ting, er du godt på vej til at erhverve dig et effektivt mindset, der vil spare dig tid, frustrationer og stress.

z

Hjørnestenene i Personlig Effektivitet 

 

Udover de tre grundlæggende vilkår består Personlig Effektivitet af en række elementer. Dem tilsammen skal du kunne håndtere og arbejde med på en effektiv måde. Det drejer sig om: Overblik, Orden, Overspringshandlinger og vaner, Afbrydelser, Værdiskabende møder, Planlægning og Prioritering samt Mailkultur. 

Når du har disse ting på plads, har du alle forudsætningerne for at blive super god til Personlig Effektivitet – og få en arbejdsdag, hvor du går hjem med følelsen af “YES”!

Sådan hjælper jeg 

Jeg afholder kurser og workshops i Personlig Effektivitet.

Jeg  coacher også enkeltpersoner, så du har én med i processen, der kan hjælpe dig med fokus, – hvilket er mega vigtigt!! 

En vigtig del af at være Personlig Effektiv er at mestre planlægningen og prioriteringens kunst.

Så klik her og læse mere om den disciplin.