Procesoptimering

Skab flow i processerne – især når der skal digitaliseres

Hvis de forskellige processer i virksomheden ikke kører optimalt, kan det betyde, at processerne forlænges unødigt. Der kan opstå flaskehalse eller varerne kommer ud af døren for sent. 

 Det er ikke hensigtsmæssigt. Det koster penge at have langsomme processer. 

I stedet handler det om at skabe et flow, hvor tingene spiller sammen som i et tandhjul. Hvor der ikke er forsinkelser, stop eller spildtid. 

Når man som virksomhed også kigger i retning af mere digitalisering, så er det også vigtigt at vide, hvordan processerne hænger sammen, og hvor disse kan optimeres f.eks. ifht. mere digitalisering.

Trim din virksomhed med et LEAN-forløb

At skabe mere flow i virksomheden kan betyde en hel del for både bundlinje, arbejdsmiljø og måden hverdagen fungerer på. 

Det er ofte kun små justeringer, der skal til for, at du får et stort udbytte. Men tit er vi blinde på vores egne processer. Det er ofte vaner, som vi ikke tænker så nøje over. “Sådan har vi altid gjort”. 

Men det kan betale sig at gøre noget nyt: Få optimeret såvel processer som personer i virksomheden.

Sådan hjælper jeg 

Jeg tilbyder velafprøvede LEAN-forløb, der har hjulpet masser af andre virksomheder med at optimere deres processer. Til stor glæde for alle i virksomheden.

Typisk vil et LEAN forløb strækker sig over noget tid, da der skal være mulighed for at identificere, hvor optimeringen er nødvendig, implementere nye processer, som skal afprøves og derefter evalueres.

Det KAN lade sig gøre at skabe flow i processerne!

Hvis du synes procesoptimering er hot, så synes du måske også at optimering af teams er interessant?

Læs mere om teambuilding her