Jeg er i fuld sving med at tilrettelægge de allersidste detaljer vedr. BusinessCamp, som jeg afholder i marts.

Tilmeldingerne tikker ind, og det tegner til at blive endnu et stærkt hold campere, der skal udvikle dem selv og deres virksomheder denne gang 🤩🤩.

BusinessCamp er et af mine hjertebørn 💙, – for som du ved, så brænder jeg jo for at rykke andre mennesker. Der skal ske noget 💥💯!

Og der sker en hel del på en BusinessCamp 🥳💫🍾 –   – se bare alle de sejre vi har kunnet fejre på de tidligere camps

 

Käte flyttede sin virksomhed til næste niveau efter deltagelse på BusinessCamp

 

I dag skal du møde Käte. Hun er klinisk diætist, og driver virksomheden www.katelindemann.dk

PSSSTT: Käte har skrevet en bog om Salater, som er MEGA god 🤩🤩🤩 – den kan jeg kun anbefale, – både hvis du er til salater og, hvis du ikke er 🙋🏼‍♀️😆.

Da Käte deltog på BusinessCamp var hun klar til at udvikle sin virksomhed, og ønskede at gøre det i et fællesskab med andre, der ved, hvad det vil sige at være selvstændig.

“Min begrundelse for at deltage i campen var at tage min forretning til et nyt niveau. Oplæggene var spændende og interessante. 

Sammen med “egen-tid” har det givet mig mulighed for at fokusere på udviklingen af min forretning, og jeg har fået ny energi til at gå videre.”

Se Käte fortælle mere i videoen her:

Er du også klar til at udvikle dig selv og din virksomhed ⭐

Hvis du ligesom Käte er klar til at udvikle dig selv og din virksomhed, – blive en del af et fantastisk netværk og få mere energi, overskud og overblik over din tilværelse som selvstændig, så tag med på en BusinessCamp 🙌🏼.

Du kan læse mere om tilmelde dig her

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at tage fat i mig: rikke@hybjerghus.dk eller 21 79 00 28 📱.

kh. Rikke ❤️