For en arbejdsplads har det store konsekvenser, når en elle flere medarbejdere/ledere går ned med stress.

Trivslen og arbejdsglæden lider et alvorligt knæk både for den stressramte, men også for alle kollegerne, da man bliver ærgerlig over, at man ikke har været i stand til at hjælpe pågældende. Måske kommer det som lyn fra en klar himmel, og man opdager det ikke førend, det er for sent.

Ud over de rent menneskelige omkostning, koster det også rigtig meget på bundlinjen, at virksomheden får en stressramt medarbejder. Det kan hurtigt komme til at koste 200.000 – 300.000 kr. i tabt arbejdsfortjeneste, og så kan man måske lægge omkostninger oveni til en ny rekrutteringsproces.

Det er også hårdt for en organisation at optage nye kolleger hele tiden. Det slider på de eksisterende medarbejdere at oplære og tage hensyn til nye kolleger.

For at undgå at travlhed bliver til stress – eller for at undgå at en stresset periode ender i en sygemelding – så kan det være en rigtig god investering at sætte fokus på netop Personlig Effektivitet, så den enkelte medarbejder får helt lavpraktiske redskaber til at få mere styr over sin arbejdsdag og hvordan man prioriterer sin tid. Se mere her

Er man kommet længere ud, og er begyndt at mærke stresssymptomer såsom hjertebanken, knugen i brystet, tanker hele tiden, træthed eller glemsomhed, så er et stresscoachingforløb løsningen.

Vi mødes 7 gange i en perioden over 9-10 uger, hvor du lærer alt, hvad du behøver for at nedbringe og forebygge stress. Du er ikke alene, – jeg hjælper dig, og du bliver vejledt i, hvad du helt præcist skal gøre. Vi finder sammen lyset forenden af tunnelen igen !

Kontakt mig her og hør mere om stresscoaching for ledere og medarbejdere.