rbs og sp

Der var smil, knus og lykønskninger i lange baner, da Hybjerghus Optimering og Lean Farming slog dørene op til reception den 9. juni.

Anledningen var sammenflytningen af de to virksomheder i kontorfællesskabet på Selagervej i Ringe – en sammenflytning, der lover godt for virksomheder, der ønsker store optimeringsopgaver gennemført.

Og at dømme af fremmødet denne varme torsdag eftermiddag, så er der stor opbakning til det nye virksomhedssamarbejde.

 

Store smil

Det var da også de store smil der var fremme – både for de to hovedpersoner, Rikke Bech Skougaard og Susanne Pejstrup, men så sandelig også blandt alle de inviterede gæster, der gjorde deres entré i en lind strøm bærende på gaver, godter og drikkelse.

”Det er jo ganske overvældende med alle de erkendtligheder” siger Rikke Bech Skougaard, der straks igen må rette opmærksomheden mod flere besøgende gæster.

gæster

Netværk på kryds og tværs

Det er også tydeligt at mange af gæsterne kender hinanden – fra virksomhedssamarbejde, fra workshops de to hovedpersoner har afholdt, fra netværks-samarbejder og fra skoletid samt uddannelser.

Og snakken går livligt mellem bordene, godt krydret med den lækre buffet og ledsagende solskin.

”Lean”, ”Optimering”, ”Godt samarbejde” og mange flere brudstykker af samtaler fortæller, at fokus er på netop det, som det nye virksomhedssamarbejde skal repræsentere: Et godt samarbejde indenfor Personlig Effektivitet og Lean Optimering.