Jeg har erfaring med professionel bestyrelsesarbejde i flg. virksomheder (både som bestyrelsesmedlem og – formand):

 

PAM A/S

PAM A/S er en nytænkende og innovativ industrivirksomhed i moderne lokaliteter i Odense. De rådgiver, dimensionerer, udvikler og producerer komponenter og  systemløsninger indenfor massehåndtering og transport af bulk produkter, – dvs. transportsnegle og cellesluser.

Fundamentet hos PAM A/S er skabt på en række værdier, som er dannet på basis af mange års erfaringer: Troværdighed, Enkelhed, Stolthed, Top-of-mind, Synlighed, Sikkerhed, Vidensdeling og Ansvarlighed.

Læs mere her

 

Rosa Danica A/S

Potte-roser. Kilde: Rosa Danica

Potte-roser. Kilde: Rosa Danica A/S

Rosa Danica A/S er et familiedrevet gartneri, der producerer potte-roser.

Virksomheden blev grundlagt i 1987 og har i dag en grøn profil med bl.a. genanvendelse af regnvand til vanding. Et vigtigt aspekt hos Rosa Danica A/S er produktudvikling i samarbejde med forskere og øvrige eksperter, der sikrer de bedste sorter af roser til danske som udenlandske forbrugere.

Læs mere her

 

Le Klint A/S

Lampen Swirl. Kilde: Le Klint

Lampen Swirl. Kilde: Le Klint A/S

Le Klint A/S er kendt for det flotte design og funktionelle lamper med de karakteriske plisserede skærme. 

Virksomhedens historie starter tilbage i begyndelsen af 1900-tallet hvor de første lampeskærme ser dagens lys som et familie-projekt, der dog hurtigt blev til en virksomhed med succes. Således blev den første forretning åbnet i 1943, og virksomheden, der har til huse på Fyn, har siden 1972 været drevet af Klint-fonden.

Læs mere her